“Ενίσχυση μεσοεπιθετικά με έτοιμους παίκτες”

Ο Kυριάκος Μπιμπισίδης σχολίασε την εικόνα του Άρη μια μέρα μετά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε κόντρα στην Ρόμα.

“Το φιλικό με τη Ρόμα δεν είχε μεγάλες διαφορές από τα προηγούμενα φιλικά. Τα μειονεκτήματα εστιάζονται στη δημιουργία και την εκτέλεση” είπε ο Μπιμπισίδης μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να σχολιάσει ακόμη: “Μεσοεπιθετικά η ομάδα έχει πρόβλημα το οποίο πιστεύω ότι θα λυθεί αν γίνουν προσθήκες έτοιμων παικτών που θα ανεβάσουν το επίπεδο μπροστά. Χρειάζονται  προσθήκες για να δοθεί οντότητα και στήριγμα στα νέα παιδιά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από το τεχνικό τιμ να βελτιώσει το κομμάτι αυτό, αφού η ομάδα και πάλι σταθηκε καλά στο κομμάτι της άμυνας”.

Ο βετεράνος επιθετικός του Άρη υπογράμμισε ακόμη ότι: “Η φετινή χρονιά είναι μια ευκαιρία για τους μικρούς. Έτσι ξεκινήσαμε και εμείς, από τις Ακαδημίες της ομάδας και κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια αλλά πρέπει να δουλέψουν και οι ίδιοι για να βελτιώσουν την εικόνα τους”.

Τέλος ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα τη νέα χρονιά: “Η νέα χρονιά είναι ένα μεταβατικό στάδιο και επειδή ο Άρης θα είναι μια νέα ομάδα να στηριχτεί από τον κόσμο ώστε η προσπάθεια να έχει στο τέλος επιτυχία”.

To Top