ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενδεκάδα που δύσκολα θα κάνει την εμφάνιση της ξανά…

Απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Κιλκίς ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε μία ενδεκάδα εν μέρει… ανάγκης.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Νίκος Τσουμάνης, ο Ανδρέας Τάτος που προφυλάχθηκε και ο Μάουρο Πόι που πλήρωσε το «μάρμαρο» της συμμετοχής στον αγώνα των άλλων τριών παικτών του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, που ξεπερνούσαν το όριο ηλικίας των 33 ετών.

Επί της ουσίας την εμφάνιση της έκανε μία ενδεκάδα που πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί στη συνέχεια, καθώς και οι τρεις παίκτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των βασικών πλάνων του «Αλενατόρε».

Ο αρχηγός του Άρη, ήταν στην αποστολή και μετέπειτα και στην 18άδα, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων την προηγούμενη Τετάρτη. Παρότι ο αγωνιστικό χώρος ήταν σε καλή κατάσταση και οι απαιτήσεις του αγώνα απαίτησαν την συμμετοχή τους, ιδίως μετά την ισοφάριση ο «Αναστό» είχε αποφασίσει εξ΄αρχής να τον ξεκουράσει, να μην ρισκάρει, ώστε να τον έχει έτοιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή του Νίκου Τσουμάνη σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θα σημάνει αυτομάτως και την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Όσο για τον Μάουρο Πόι, η ανετοιμότητά του σε συνδυασμό με την απουσία του Νίκου Τσουμάνη το κενό του οποίου κάλυψε ο Ραούλ Μπράβο, τον άφησε εκτός 18άδας, καθώς Μελισσάς και Σαμαράς, απέμειναν για να καλύψουν το κέντρο της άμυνας. Η ποιότητα του, όμως, σε συνδυασμό και με την εμπειρία του πολύ δύσκολα, θα τον αφήσουν ξανά εκτός αγώνα ξανά…

To Top