ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Σφραγίδα» Αναστόπουλου: Tα πρώτα δείγματα σε γήπεδο και αποδυτήρια ένα μήνα μετά…

Χθες, ο Νίκος Αναστόπουλος συμπλήρωσε έναν μήνα ως προπονητής του Άρη…

Από τις 19 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με τον Αιολικό, μέχρι και σήμερα ο Άρης έχει δώσει δύο φιλικά ματς και τέσσερα επίσημα. Αριθμός παιχνιδιών ικανός -έως ένα βαθμό- για να διαπιστωθεί εάν έχει καταφέρει ο 57χρονο κόουτς να μεταφέρει στους παίκτες του ένα δείγμα της αγωνιστικής του φιλοσοφίας, αλλά και του αγωνιστικού του πλάνου για τη νέα σεζόν.

Αγωνιστικά, ο “Αλενατόρε” έχει να επιδείξει το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα με τον Άρη να βρίσκεται ήδη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με δύο βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παράλληλα, χρεώνεται και δύο επιλογές που έκριναν ισάριθμα παιχνίδια και έδωσαν τους έξι βαθμούς στον Άρη. Η είσοδος του Πόι στην Καβάλα ως αλλαγή έκρινε το ματς με τον Αργεντινό να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα, όπως και στο Κιλκίς, όπου ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Κυβελίδη στο παιχνίδι με το Αγιονέρι.

Επιπρόσθετα, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει βάλει την “σφραγίδα” του και στα αποδυτήρια της ομάδας.Το κλίμα είναι άριστο, εμπνέει την ηρεμία με τον “Αλενατόρε” να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, καθώς έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από παίκτες με προσωπικότητα.

Ενδεικτικό του καλού κλίματος, ο κοινός πανηγυρισμός Καπνίδη-Κυβελίδη μετά το γκολ, αλλά και τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αγιονέρι.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης συνεχάρη τους παίκτες  με τον Νίκο Αναστόπουλο να αναφέρεται χαμογελαστός στο πριμ του παιχνιδιού με την Καβάλα. Άπαντες ξέσπασαν σε γέλια με τον Θοδωρή Καρυπίδη, επίσης χαμογελαστό να γνέφει με νόημα πως σύντομα θα τακτοποιηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

 

To Top