ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδεκάδα την… τελευταία στιγμή από Πάρντιου

Πολλά συστήματα και διαφορετικά πρόσωπα χρησιμοποίησε ο Άλαν Πάρντιου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Στους… γρίφους του βρετανού προπονητή των κιτρινόμαυρων ήρθαν να προστεθούν και οι απουσίες των Ετέμπο και Μάνου Γκαρθία, με τα… κουκιά στη μεσαία γραμμή να είναι πλέον μετρημένα. Ο Νταμπό είναι ο μόνος σταθερός, ενώ όλα δείχνουν ότι θα έχει παρτενέρ του τον Ματέο Γκαρσία, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Ντουκουρέ που όμως προέρχεται από μακρύ τραυματισμό.

Στο τέρμα θα καθίσει λογικά ο Κουέστα, αν και “παίζει” δυνατά η επιλογή Σιαμπάνη, με το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας να είναι το μόνο σίγουρο. Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα βρίσκονται εκεί, έχοντας στα δεξιά τους τον Οντουμπάτζιο και έναν εκ των Πίρσμαν- Μαζικού στα αριστερά, με τον Βέλγο να έχει πάντως το προβάδισμα.

Στα εξτρέμ παραμένει το δίλημμα για τον αντί-Μαντσίνι, με τους Καμάτσο και Ιτούρμπε να διεκδικούν τη θέση, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πάρει τη θέση ενός εκ των δύο προαναφερθέντων ο Ροντρίγκες. Ο Γκρέι θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης έχοντας λίγο πιο πίσω του τον Πάλμα.

To Top