ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό (16:00 PRESSARIS LIVE)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Άρη, αφού μετά από ένα μήνα και… κάτι, ξαναδίνει επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό (16:00, PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 6ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (1η Αγωνιστική).

Οι κιτρινόμαυροι υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου, δούλεψαν αρκετά στο διάστημα της διακοπής και σήμερα θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και ήρθαν να προστεθούν στην δεδομένη απουσία του Νικολά Ενκουλού. Μάνου Γκαρθία και Ετέμπο τέθηκαν εκτός μάχης, ο μεν πρώτος λόγω ίωσης και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού στην προπόνηση της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα και η κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Καμάτσο, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.

Στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού, εκτός τέθηκαν οι Στέφεν Χάμοντ, Μπακαρί Σακό και Βινίσιους, όπως και ο Αντονί Μπελμόντ.

Η αποστολή που επέλεξε ο κ.Βέλιτς αποτελείται από τους: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχο, Βρακά, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Κωνσταντινίδη, Νίκα, Παναγιώτου, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Τσιριγώτη, Τσάρα, Βερρή.

Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθούς Παπαδάκη και Σινιοράκη, 4ος θα είναι ο Περράκης ενώ το παιχνίδι δεν θα έχει VAR.

 

 

To Top