ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδιαφέρον από Ερυθρό Αστέρα και Κροατία για Ροζ, επιμένει στα αρχικά του “θέλω” ο Άρης

Η εξαιρετική του φετινή σεζόν με τον Άρη αποτελεί τον κυριότερο λόγο που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, από ομάδες του εξωτερικού.

Το όνομα του Λίντσεϊ Ροζ “παίζει” σε πολλά μεταγραφικά ρεπορτάζ. Από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ που δύσκολα μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τον Άρη, μέχρι την Σερβία και την Κροατία.

Εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα που έχει βάλει στο “μικροσκόπιό” του τον 28χρονο αμυντικό, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Κροατία και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση στους “κιτρινόμαυρους”, που υπήρξαν ξεκάθαροι τις προηγούμενες μέρες, πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν για ποσά κάτω του 1.000.000 ευρώ.

Η προοπτική όμως της Σερβίας, της Κροατίας, αλλά ακόμα και της Κύπρου δεν βρίσκουν απόλυτα ικανοποιημένο τον Γάλλο αμυντικό που θα έβλεπε με πιο θετικό μάτι έναν ενδεχόμενο επαναπατρισμό από το να παίξει σε ένα από αυτά τα πρωταθλήματα. Για να επιστρέψει, όμως, στην Γαλλία θα πρέπει να έρθει πρόταση που να ικανοποιήσει οικονομικά τον Άρη.

 

 

To Top