Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Οικονομόπουλο, ο ίδιος “ψηφίζει” Άρη!

Το θέμα του Μπάμπη Οικονομόπουλου είναι ένα από αυτά που απασχολούν τον Άρη. Με τον νεαρό μέσο, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Άρης έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία, αλλά δεν έχουν μπει οι υπογραφές ακόμη στα συμβόλαια ανανέωσης.

Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή που ο Οικονομόπουλος είναι κάτω των 24 χρόνων δεν “λογίζεται” ως ανανέωση, η συνέχιση της συνεργασίας με τους κίτρινους.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του PRESSARIS τον 22χρονο μέσο τον βολιδοσκοπούν ομάδες και από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό!

Μάλιστα το ενδιαφέρον αυτό έχει γίνει έντονο από την Αγγλία και ομάδες των δυο πρώτων κατηγοριών, ενώ για τον νεαρό του Αρη ενδιαφέρονται και ομάδες “πρώτης γραμμής” από το Βέλγιο, τη Σερβία, ενώ είναι στην λίστα ακόμη και ομάδων από την Ιταλία!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Οικονομόπουλος για πολλούς λόγους βάζει σε πρώτη γραμμή την παραμονή του στον Άρη (κάτι που θέλει και η εταιρία που τον εκπροσωπεί η ACE managment).

Αυτό που τονίζει στο στενό του περιβάλλον είναι ότι περιμένει να κλείσει το θέμα θετικά και να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες προετοιμασία με τον Άρη, την ίδια ώρα που κάθε λεπτό που περνάει κρίνεται ως πολύτιμο!

To Top