Οριστική συμφωνία με Σηφάκη! “Φέρτε να υπογράψω” διεμήνυσε ο Κρητικός, μεγάλη ανάσα για τον Άρη

Θεαματικές, όσο και ευχάριστες για τον Άρη είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Μιχάλη Σηφάκη σε μια συνέχεια των επαφών που είχε με τον Κρητικό πορτιέρο, ο  Δημήτρης Ηλιάδη

Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλα ρεπορτάζ, ο Ηλιάδης πριν μερικές μέρες συναντήθηκε στην Αθήνα και γνωρίστηκε τόσο με τον Σηφάκη, όσο και με τον ατζέντη του. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ουσιαστικά βρέθηκε η “χρυσή τομή”.

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο Σηφάκης τηλεφώνησε στο πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και του διεμήνυσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους κίτρινους, αλλά και στον δικηγόρο του, τονίζοντας του, ότι “φέρτε να υπογράψω τα όσα είπαμε προφορικά’!

Η θέση του Άρη ήταν σαφής στο τελευταίο ραντεβού: θέλει να κλείσει το θέμα και να το τακτοποιηθεί άμεσα, ενώ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση. Νούμερα δεν έγιναν γνωστά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «χρυσή τομή» είναι κοντά στις δυνατότητες του Άρη, απέχει από το εξωπραγματικό ποσό των 988.000 ευρώ και έγινε αποδεκτή από το διεθνή τερματοφύλακα!

Αυτό που τονίζουν με έμφαση οι άνθρωποι του Άρη είναι ότι ο Σηφάκης έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, ήταν αρκετά διαλλακτικός, ενώ και ο τρόπος προσέγγισης που έγινε από τον πρόεδρο του Άρη εμπέδωσε την διάθεση να βρεθεί μια λύση προς όφελος όλων των πλευρών.

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά στο PRESSARIS ο Δημήτρης Ηιλιάδης. «Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία των συζητήσεων, ναι, είμαστε σε καλό δρόμο με τον ποδοσφαιριστή. Αισιοδοξούμε ότι θα τελειώσει οριστικά και σύντομα το θέμα, για να ξεκινήσουμε και τις μεταγραφές…» είπε χαρακτηριστικά από την Αθήνα ο κιτρινόμαυρος πρόεδρος, ο οποίος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σε ότι αφορά την πρόταση του Άρη.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί μεγάλη ανάσα για τον Άρη και τεράστιο βοήθημα στο δρόμο της εξυγίανσης ενόψει του άρθρου 99

To Top