ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδιαφέρον και από Κοπεγχάγη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει τραβήξει πάνω του πολλά μάτια ομάδων. Μετά την ομάδα από το Ντουμπάι, σειρά παίρνει η Κοπεγχάγη, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

Στην ΠΑΕ Άρης περιμένουν επίσημη πρόταση από τον σύλλογο της Δανίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αρκετά ελκυστική. Ωστόσο η πρόταση από το Ντουμπάι είναι σαφώς καλύτερη, ενώ τα χρήματα τα οποία δίνει η ομάδα είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση στον Άρη είναι της τάξεως των 2.500.000 ευρώ. Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου οι κιτρινόμαυροι δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης καθώς εκτίμησαν ότι το ποσό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της αξίας του ποδοσφαιριστή, αυτήν τη φορά είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως και από το «θέλω» του παίκτη ο οποίος επίσης δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά τον οικονομικό παράγοντα.

Η πρόταση της Κοπεγχάγης απ’ ότι φαίνεται θα είναι για τον Ιανουάριο, καθώς έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος στη Δανία.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Η μεγάλη πρόταση από το Ντουμπάι και η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για Μαντσίνι και Άρη

To Top