ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η μεγάλη πρόταση από το Ντουμπάι και η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για Μαντσίνι και Άρη

Το ενδεχόμενο πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι επανέρχεται στον Άρη και μάλιστα αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρό από ποτέ.

Όπως αναφέραμε και χθες σε συζητήσεις βρίσκεται ο Άρης με ομάδα από το Ντουμπάι σχετικά με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, αφού έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, μεγάλη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Οι εμφανίσεις του Αργεντίνου και το αγωνιστικό του limit up, είχαν ως αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του τα μεταγραφικά βλέμματα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, η πρόταση είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα, ενώ και ο ίδιος ο Μαντσίνι, δείχνει θετικός ως προς την προοπτική μετακόμισης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση αγγίζει το 1.000.000 το χρόνο επί τρία χρόνια (συνολικά 3.000.000 ευρώ) για τον παίκτη.

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση στον Άρη είναι της τάξεως των 2.500.000 ευρώ. Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου οι κιτρινόμαυροι δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης καθώς εκτίμησαν ότι το ποσό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της αξίας του ποδοσφαιριστή, αυτήν τη φορά είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως και από το «θέλω» του παίκτη ο οποίος επίσης δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά τον οικονομικό παράγοντα.

Να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές (μόνο ελεύθερο παίκτη έχει δικαίωμα να προσθέσει μια ομάδα στην Ελλάδα), είναι προφανές ότι σε περίπτωση αποχώρησης του Μαντσίνι δεν είναι τόσο απλό να καλυφθεί το κενό του

Πάνω σε αυτό το δεδομένο, όλα είναι ανοιχτά για τη μεταγραφή του Μαντσίνι.

To Top