Ώρα… εθνικής και για τον Μπράμπετς κόντρα (και πάλι) στην Πορτογαλία του Ρονάλντο

Θέση στο βασικό σχήμα της Εθνικής Τσεχίας, στο παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία, αναμένεται να έχει ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο αμυντικός του Άρη θεωρείται σχεδόν αναντικατάστατος και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα (24/9, 21:45) στον αγώνα με την Πορτογαλία, για το Nations League θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα.

Αυτό άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Σίλχαβι. Σε ερώτηση που του έγινε για το τι θα κάνει στην άμυνα κι αν θα προχωρήσει σε αλλαγές, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε κάτι», προσθέτοντας πως για ένα ακόμη ματς η ομάδα του θα παίξει με τρεις στην άμυνα.

Ο Μπράμπετς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρονάλντο για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όταν η Τσεχία έχασε με 2-0.

Ο Μπράμπετς και η Τσεχία λύγισαν (2-0) από την Πορτογαλία του Ρονάλντο

Σε εκείνο το ματς, ο Γιακούμπ Μπράμπετς αναδείχθηκε ο MVP της Τσεχίας στην ήττα με 2-0 από την Πορτογαλία, είχε μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν έφτανε αυτή.

Ο αμυντικός του Άρη ρωτήθηκε για το μαρκάρισμα του Ρονάλντο τονίζοντας: «Είναι μια πρόκληση, μια εμπειρία, ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο» ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Πορτογάλος άσος δεν σκόραρε: «Υπάρχουν κάποιες προσδοκίες. Αλλά είδα ότι στο τέλος ήταν λίγο θυμωμένος που δεν έβαλε γκολ. Ήδη γκρίνιαζε λίγο τους συμπαίκτες του, ήθελε να σκοράρει εναντίον μας. Τα παιδιά είπαν ότι δεν θα το κάνει, δεν σκόραρε αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς».

Ο Μπράμπετς επίσης μίλησε και για την φανέλα του Κριστιάνο και φάνηκε χαρούμενος που η Εθνική ομάδα της Τσεχίας δεν… μάλωσε για το ποιος θα την πάρει. Όπως είπε: «Περπατούσε γύρω μου στο τέλος και έβλεπες ότι το φοβόταν, πως θα πάνε όλοι για την φανέλα του. Όταν είδε ότι ήθελα απλώς να του σφίξω το χέρι, έμεινε έκπληκτος. Δεν μου αρέσουν αυτές οι… μάχες για μία φανέλα. Εξάλλου, ο Ρονάλντο δεν είναι το νούμερο ένα μου, θα έπαιρνα τον Σέρχιο Ράμος».

Επίσης πρόσθεσε: «Η ομάδα τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα, χαιρόμαστε για τα δύο πρώτα θετικά αποτελέσματα αλλά πρέπει να επιστρέψουμε τώρα στις νίκες»

Μπράμπετς για Ρονάλντο: “Έμεινε έκπληκτος όταν… δεν του ζήτησα τη φανέλα! Γκρίνιαζε γιατί δεν σκόραρε” (photos)

To Top