Ενεργοποίηση Κόντη, παρών στο κύπελλο ο νέος προπονητής

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ βρίσκονται ήδη στον Άρη, ενώ είναι σίγουρο ότι την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα καθίσει στον πάγκο υπηρεσιακός προπονητής. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε προσωρινά στον πάγκο των κίτρινων έναν δίδυμο Γιώργου Σεμερτζίδη και Γιάννη Μιχαλήτσου, ενώ υπάρχει πάντοτε η λύση του Νίκου Πασσιαλή.

Η τελική απόφαση θα παρθεί το πρωί της Παρασκευής., οπότε και θ αποφασίσουν οι άνθρωποι του Άρη ποιος θα αναλάβει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να πραγματοποιήσει την προπόνηση των παικτών.
Το PRESSARIS σας ανέφερε τις πρώτες κινήσεις για τον αντικαταστάτη του Πρόμπιερζ, με βασικό πεδίο δράσης την Ισπανία, ενώ υπάρχουν φήμες και για την… Γαλλία και την Ελλάδα, όπως σημειώθηκε στην περίπτωση του Τάκη Λεμονή.

Από το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η διαδικασία ανεύρεσης του νέου τεχνικού με την ενεργοποίηση στο κομμάτι αυτό του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κόντη, ο οποίος θα συνδράμει στις ενέργειες της συνολικής προσπάθειας για τον «εκλεκτό».
Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι ο νέος τεχνικός να είναι στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου (8μ.μ. στο Περιστέρι).

To Top