Ενημέρωση, όχι (ακόμα) πρόταση διακανονισμού σε Βεργίνη, Τσαϊρέλη

Περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η χθεσινή συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τους δυο εκπροσώπους των Βεργίνη και Τσαϊρέλη που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης πληροφορήθηκε το ύψος των οφειλών προς τους παίκτες για την τελευταία διετία (σ.σ. με την προμήθεια των μάνατζερ φτάνουν τα 250.000 ευρώ) όμως δεν κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για διακανονισμό.

Πρόθεση της διοίκησης πάντως στην επόμενη επαφή των δυο πλευρών είναι να προτείνει «κούρεμα» των οφειλών της τάξης του 50% και στους δυο παίκτες και εξόφληση των δεδουλευμένων σε βάθος τριετίας, πρόταση παρόμοια με αυτή που έπεσε στο τραπέζι στο ραντεβού της Κυριακής με τον Ταπούτο.

Θα προσπαθήσει να εφαρμόσει δηλαδή αυτό που αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές εβδομάδες εκπρόσωποι των ομάδων της Α1 με τους ιθύνοντες του ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η απάντηση της πλευράς των Βεργίνη και Τσαϊρέλη στην πρόταση αυτή (όταν γίνει) θα είναι αρνητική και κάπου εκεί θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση.

 

To Top