Καμία βιασύνη για προπονητή, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες!

Το θέμα προπονητή δεν έκλεισε στον Άρη και δεν πρόκειται να κλείσει άμεσα. Η διοίκηση της ΚΑΕ, ορθώς, δεν βιάζεται να δώσει τέλος σε αυτό το θέμα για τον πολύ απλό λόγο ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερες προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει μέσα στη χρονιά.

Οι διακανονισμοί με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν και οι οριστικές ρυθμίσεις με τις οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και όλα τα διαδικαστικά στην αλλαγή του διοικητικού τοπίου είναι πολύ πιο σημαντικά θέματα, πολύ πιο ψηλά στην ατζέντα του Λευτέρη Αρβανίτη.

Υπό αυτό το σκεπτικό, το θέμα προπονητή για λίγες μέρες “παγώνει”. Αυτό που ισχυρίζονται – και δεν έχουν άδικο – οι διοικούντες της ΚΑΕ είναι πως υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα για να… πιεστεί για άμεση λύση η νέα διοίκηση, παρά το θέμα του προπονητή.

Επικοινωνία υπήρξε μεταξύ Αλεξανδρή και ανθρώπου της ΚΑΕ Άρης, αλλά μέχρι εκεί. Είναι δεδομένο ότι στον Έλληνα τεχνικό προτάθηκε σημαντική μείωση των αποδοχών του, αλλά σε αυτή την χρονική περίοδο, άλλα θέματα απασχολούν τον Λευτέρη Αρβανίτη και τους συνεργάτες του.

Άλλωστε οι επίσημες υποχρεώσεις του Άρη ξεκινούν Οκτώβριο, οπότε υπάρχει χρόνος για να σχεδιαστεί η νέα ομάδα, ειδικά σε ένα καλοκαίρι, όπου στο ελληνικό μπάσκετ και οι προϋπολογισμοί και τα κασέ των παικτών θα μειωθούν δραστικά.

 

To Top