ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ενθουσιασμένος ο Κοέν με την ευκαιρία του Άρη!

Ο Τζέικ Κοέν άφησε τα κίτρινα της Μακάμπι για τα κίτρινα του Άρη και ετοιμάζεται για μια χρονιά στην οποία ελπίζει να συμβάλλει και αυτός ώστε ο Αυτοκράτορας να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος.

Ο Ισραηλινός φόργουορντ – σέντερ τόνισε στο περιθώριο της προχθεσινής πρώτης συγκέντρωσης πως “είναι ιδιαίτερη μέρα για μένα, γιατί πρόκειται για ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα και για την ομάδα. Ο Άρης είναι σπουδαίο κλαμπ, ελπίζω να έχουμε οφέλη και οι δύο πλευρές από αυτή τη συνεργασία. Μου έδειξαν πίστη οι άνθρωποι της ομάδας και θέλω να τους ανταμείψω”.

Ρωτήθηκε αν έψαξε να μάθει για τον Άρη και απάντησε πως “άρχισα να μαθαίνω για τον Άρη μέσα από το twitter όταν έγραψα ότι έρχομαι στην ομάδα και μου απάντησαν οι φίλαθλοι με διάφορα βίντεο. Έμαθα στη συνέχεια για την ιστορία που έχει αυτή η ομάδα, πόσο πετυχημένη ομάδα ήταν και ελπίζω να την επιστρέψουμε σε αυτά τα επίπεδα”.

Γνωρίζει πολύ καλά από τους υπόλοιπους ξένους παίκτες τον Τζαμέλ Χάγκινς “με τον οποίο παίξαμε σε κάποια καμπ μαζί και ήμασταν συγκάτοικοι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μαζί…”, ενώ για το ότι αφήνει το Γιαντ Ελιάου για το Παλέ σχολίασε: “Θα είναι όμορφο να παίξω εδώ. Είδα τα βίντεο, θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο και να νιώσω την ατμόσφαιρα…”.

To Top