ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτη επαφή με παίκτες, ώστε να επιτρέψουν στις προπονήσεις…

Ο Ερασιτέχνης αποφάσισε στη γενική συνέλευση της Δευτέρας να “τρέξει” μόνος το ποδοσφαιρικό τμήμα στο επόμενο διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η προσπάθεια που γίνεται για άνοδο.

Ένα από τα ζητήματα που καλείται άμεσα αν επιλύσει είναι και αυτό των ποδοσφαιριστών, οι οποίος έχουν συμπληρώσει ήδη τρεις μέρες απραξίας, εν μέσω προετοιμασίας ουσιαστικά, καθώς οι προπονήσεις στο Ζλάτιμπορ κόπηκαν μαχαίρι μετά την αποπομπή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Στόχος, πλέον, η επανέναρξη των προπονήσεων και οι κατιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες, ώστε να βρεθεί μία “χρυσή τομή” και να μην αποχωρήσουν.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, έχει ζητήσει από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να ξεκινήσει σήμερα τις επαφές με τους παίκτες, ώστε να πειστούν και να επιστρέψουν το απόγευμα στο “Δασυγένειο”.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαίτζίδη, αυτός που προκρίνεται στο να αναλάβει έστω και προσωρινά είναι ο τεχνικός της Κ19 του Άρη και βοηθός πέρσι του Πάουλο Κάμπος, Δημήτρης Σίτσας, ο οποίος και επίγνωση της κατάστασης έχει και μέλος της οικογένειας των “κιτρινόμαυρων” είναι.

To Top