Ενισχυμένος για «διπλό» στη Λαμία!

Με οδηγό την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά και τη σημαντική μεταγραφική ενίσχυση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00 τη Λαμία, στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Α1. Η ομάδα δείχνει διατεθειμένη να αφήσει πίσω της όλες τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος και να κάνει μία καινούρια αρχή ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι.

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο πασαδόρος Ιβάν Μπόικοβιτς, ο ακραίος Αργύρης Μαυροβουνιώτης καθώς και ο κεντρικός Μάριο Ζέλιτς έχουν ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Γιάτση για την αυριανή αναμέτρηση. Τα συμβόλαιά τους, ωστόσο, δεν έχουν εγκριθεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Ο Άρης βρίσκει στο δρόμο του την ομάδα της Λαμίας, από την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο με 3-2, χάνοντας ουσιαστικά ένα «δικό του» παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, καθώς αποχαιρέτισαν την Ευρώπη για φέτος μετά την ήττα με 1-3 από τη βελγική Κνακ Ροζελάρε.

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και αναμένεται να αναχωρήσουν για την πόλη της Λαμίας στις 16:00. Οι άνθρωποι της ομάδας αποδέχθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόσκληση του γνωστού για την αγάπη στον Άρη, Φαίδωνα Μώρου, ο οποίος θα φιλοξενήσει την αποστολή στο αγρόκτημα που διαθέτει στην περιοχή της Αμφίκλειας.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστας Ευθυμιάδης, μίλησε στο PRESSARIS λίγες ώρες πριν την αναχώρηση, δίνοντας το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα: «Προσπαθούμε να κάνουμε μία καινούρια αρχή. Η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε και ενίσχυσε μεταγραφικά την ομάδα, όπως, άλλωστε, είχαμε υποσχεθεί. Από εδώ και έπειτα, με το υπάρχον ρόστερ ο προπονητής μας μπορεί να εφαρμόσει το πλάνο του».

Η «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα που σκέπαζε την ομάδα το τελευταίο διάστημα ανήκει στο παρελθόν, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Ευθυμιάδης: «Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα έχει αλλάξει. Πλέον, επικρατεί ένα πολύ καλό και οικογενειακό θα λέγαμε κλίμα και όλοι στην ομάδα προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα αποτελέσματα της διάθεσης αλλά και της σκληρής δουλειάς που πραγματοποιείται θα φανούν σιγά-σιγά στην πορεία».

To Top