Εννιά αγώνες τον Γενάρη, ευκαιρία για γεμάτο Παλέ!

Εννιά αγώνες σε 28 μέρες! Ο Άρης καλείται να αντεπεξέλθει με το… καλημέρα του 2012 σε ένα εξοντωτικό πρόγραμμα όπου έχει αρχής γενομένης από την Τετάρτη και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, αγώνες κάθε τρεις μέρες! Το θετικό είναι ότι οι έξι από αυτούς θα δοθούν στο Αλεξάνδρειο, οι τέσσερις είναι… άκρως “εμπορικοί”!

Ο Άρης έχει συνεχείς αγώνες μέσα στον Ιανουάριο και για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για την β’ φάση του Γιούροκαπ, αγώνες που θα κρίνουν την πορεία του και στις δύο διοργανώσεις.

Πέρα από το αγωνιστικό αποτέλεσμα, οι κίτρινοι ευελπιστούν ότι μέσα από τους έξι αγώνες στο Αλεξάνδρειο, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι “εμπορικοί” (Παναθηναϊκός, Πανιώνιος στην Α1 και Κίμκι, Βιλερμπάν στο Γιούροκαπ), θα μπορέσουν να έχουν σημαντικά έσοδα και από τα εισιτήρια.

Ο κόσμος του Άρη έχει αρχίσει να… γουστάρει την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή και είναι ευκαιρία οι έξι αγώνες μέσα στον Γενάρη να γίνουν με γεμάτες κερκίδες. Αυτό θα φέρει επιπλέον χρήματα στην ομάδα και θα ομαλοποιήσει τον οικονομικό προγραμματισμό.

Ο Άρης παίζει μέσα στον μήνα τον πρώτο γύρο στο Γιούροκαπ, υποδεχόμενος την Κίμκι και την Βιλερμπάν στο Παλέ και ταξιδεύει (αμέσως μετά την Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό) στο μακρινό Ντόνετσκ ενδιάμεσα.

Στην Ελλάδα έχει τρία παιχνίδια στα… μέτρα του στο φινάλε του πρώτου γύρου, αρχής γενομένης με το Μαρούσι την Τετάρτη. Ακολουθούν οι αγώνες στο Ρέθυμνο (Κυριακή 8/1) και στο Αλεξάνδρειο με το Περιστέρι (11/1). Αν τους κερδίσει, θα έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος στην βαθμολογία και θα βελτιώσει την ψυχολογία του για την δύσκολη συνέχεια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

4/1 Α1, 11η αγωνιστική Άρης – Μαρούσι

8/1 Α1, 12η αγωνιστική Ρέθυμνο – Άρης

11/1 Α1, 13η αγωνιστική Άρης – Περιστέρι

14/1 Α1, 14η αγωνιστική Άρης – Παναθηναϊκός

17/1 Γιούροκαπ, 1η αγωνιστική Άρης – Κίμκι

21/1 Α1, 15η αγωνιστική Κολοσσός – Άρης

24/1 Γιούροκαπ, 2η αγωνιστική Ντόνετσκ – Άρης

28/1 Α1, 16η αγωνιστική Άρης – Πανιώνιος

31/1 Γιούροκαπ, 3η αγωνιστική Άρης – Βιλερμπάν

To Top