Τσαλδάρης: «Ευκαιρία να δει ο κόσμος την ομάδα» (video)

Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν… πτοούν τον Δημήτρη Τσαλδάρη, που έχει μάθει τόσα χρόνια αγωνιζόμενος στο υψηλό επίπεδο να αντέχει στα… δύσκολα. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο PRESSARIS για το εξοντωτικό πρόγραμμα του Άρη τον Ιανουάριο, για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες και έδωσε τις ευχές του για το 2012.

Δημήτρη, καλή χρονιά καταρχήν. Ξεκίνημα στον Ιανουάριου με εννιά ματς σε 28 μέρες. Ένα πρόγραμμα εξοντωτικό…
Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά δεν είναι η πρώτη φορά. Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο το νέο έτος. Πλέον είμαστε σε μια καλή κατάσταση, ανεβαίνουμε συνεχώς και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να γίνουμε καλύτεροι και να βρούμε καλύτερο ρυθμό.

Είναι και έξι παιχνίδια στο Αλεξάνδρειο, τα τέσσερα “εμπορικά” και είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να παίξει σε γεμάτο Παλέ, αλλά και να συγκεντρώσει έσοδα τα οποία εσείς οι ίδιοι χρειάζεστε…
Είναι όπως το λες… Μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια στο γήπεδό μας, είναι και εμπορικά παιχνίδια και αυτό θα είναι καλό για την ομάδα, για μας, για τον κόσμο, να έρθει και να δει την ομάδα. Είναι κάτι πολύ καλό αυτό. Ξεκινάμε πολύ καλά.

Τι θα ήθελες να ευχηθείς στην ομάδα, στον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τους φιλάθλους;
Να ευχηθώ σε όλους υγεία και από εκεί και πέρα για την ομάδα να έχει επιτυχίες και να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τσαλδάρη λίγο πριν την… πρωτοχρονιάτικη προπόνηση στο Παλέ:
{youtube}3ZqoEuDnUP8|640|360|1{/youtube}

To Top