Πρόμπιερζ στους παίκτες: «Είμαι εδώ και συνεχίζουμε»

Ήταν σίγουρα οι πιο περίεργες γιορτές των τελευταίων χρόνων στον Άρη, μια και το εντατικό και συνεχές πρόγραμμα δεν άφησε το περιθώριο για χαλάρωση. Μετά τα Χριστούγεννα στο γήπεδο, παραμονή αλλά και Πρωτοχρονιά έκαναν ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Το κρίσιμο σερί αγώνων από τα αποτελέσματα του οποίου θα κριθεί η φετινή χρονιά για τους κίτρινους δεν περιμένει…

Όπως ήταν ήδη γνωστό, αλλά και… επόμενο πια, ο Πολωνός υποδέχθηκε τους παίκτες του στο γήπεδο και το… μενού είχε ευχές αλλά και προτροπές για αγωνιστική εγρήγορση , ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα και να πετύχει τους στόχους της.

Ο Πρόμπιερζ φρόντισε με το… καλημέρα να βάλει τέλος στο θέμα που άνοιξε με αφορμή κάποιες δηλώσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Πολωνία, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής του, από την ομάδα του Άρη.

«Θέλω να ξέρετε όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Έκανα μια συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας στην οποία ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα για την ορθή λειτουργία της ομάδας. Είμαι εδώ και συνεχίζω μαζί σας τη δουλειά που έχουμε όλοι μαζί ξεκινήσει. Έχουμε ένα καθοριστικό διάστημα με αγώνες που θα κρίνουν την πορεία μας. Για τον κόσμο, αλλά και για τους εαυτούς σας, πρέπει να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόμπιερζ μιλώντας στους παίκτες του.

Ο 39χρονος τεχνικός στην ομιλία του προς τους παίκτες έδειξε επίσης κατανόηση για τα (οικονομικά…) προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν, ενώ μπήκε στη διαδικασία να τους τονώσει την ψυχολογία, επικεντρώνοντας στο διάστημα της υπομονής που έχουν δείξει. Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα και κυρίως ότι έχετε κάνει αρκετή υπομονή, γι’ αυτό και σας αξίζουν συγχαρητήρια» ενώ αποκάλυψε ότι: «Έχω πάρει τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι σύντομα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

To Top