Πρωτοχρονιά στο Παλέ! (photostory + video)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αναγκάζουν παίκτες και προπονητές να κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο. Ο Άρης προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο σήμερα το απόγευμα και το PRESSARIS ήταν παρών για να σας μεταφέρει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τα πειράγματα μεταξύ των παικτών και τις ευχές που έδωσαν.

Το Μαρούσι είναι στο προσκήνιο για τους κίτρινους, που ξεκινούν την Τετάρτη έναν αγωνιστικό… γολγοθά με εννιά αγώνες σε 28 ημέρες. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε τους παίκτες του στην αίθουσα βίντεο για περίπου 45 λεπτά και αμέσως μετά η ομάδα βγήκε στο γήπεδο για προπόνηση. Όλοι ευχήθηκαν στον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη για την ονομαστική του εορτή, μαζεύτηκαν στο κέντρο του Παλέ, έκαναν το ζντο και ξεκίνησαν την… δουλειά. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος και παρακολούθησε όλη την προπόνηση και αντάλλαξε ευχές με παίκτες και τεχνικό τιμ.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν. Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε μόνο βάρη, αφού βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του για το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Λογικά ο Έλληνας σέντερ θα μείνει εκτός δράσης και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι με το Περιστέρι στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού έχει ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος κάνει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπόνηση, αλλά θα παίξει την Τετάρτη.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Νταν Μαυραειδή, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον ώμο του δεξιού του χεριού και έμεινε εκτός προπόνησης. Είναι αμφίβολο αν θα παίξει την Τετάρτη με το Μαρούσι.

Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από την προπόνηση του Άρη ανήμερα Πρωτοχρονιάς:

{youtube}F29kWh4H-5g|640|360|1{/youtube}

Δείτε φωτογραφίες από την πρωτοχρονιάτικη προπόνηση του Άρη στο Παλέ:

{gallery}siridis/protoxronia_pale{/gallery}

To Top