Στα… άκρα για τον Πρίττα

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μοιάζει ανένδοτος να δεχθεί στην ομάδα τον Σάκη Πρίττα, ο τελευταίος συνεχίζει να προπονείται είτε μόνος, είτε με το δεύτερο γκρουπ και όλα δείχνουν ότι η κατάσταση με τον 32χρονο μέσο του Άρη φτάνει στα άκρα.

Ο Πρίττας όχι μόνο δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα του βασικού, από την πρώτη κιόλας μέρα του Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη, αλλά ξαφνικά βγήκε εκτός ομάδας. Ο ίδιος έχει ζητήσει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν η υπάρχουσα κατάσταση και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά (ο Πολωνός δεν δείχνει διατεθειμένος προς το παρόν), τότε ζήτησε να χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Άρη συναινετικά, αρκεί να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του.

Για τον λόγο αυτό θα βρεθεί αύριο Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του παίκτη, ώστε να έχει τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πρίττα στην ομάδα και να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το διαζύγιο…

Είναι δεδομένο στην περίπτωση του Πρίττα, ότι όσο δείχνει… αμετάπειστος ο Πρόμπιερζ, δεν υπάρχει άλλο σημείο επαφής που να φέρει πιο κοντά την … ένωση, από την λύση της συνεργασίας.

To Top