ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ντουβιέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπράις Ντουβιέ στη σημερινή προπόνηση του Άρη, που έγινε χωρίς τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Με μια προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε σήμερα (08/03) η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (11/03, 17:00, ΕΡΤ1), για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Bryce Douvier, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις και στα δυο γόνατα. Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη, Σάββα Καμπερίδη και Δημήτρη Γιαννάκη, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί ως μάρτυρας της ΚΑΕ στην εκδίκαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

*Σήμερα (08/03) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ, της ΔΕΑΒ και των δυο ομάδων”.

To Top