ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατέπεσε η ποινή σκάνδαλο! Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Νομικός θρίαμβος Άρη! Κατέπεσε η ποινή σκάνδαλο σε βάρος των κιτρινόμαυρων στο ΑΣΕΑΔ το οποίο δικαίωσε τον Αυτοκράτορα σε δεύτερο βαθμό! Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε σήμερα την προσφυγή του Άρη κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ ζητώντας εξάλειψη ή μείωση της ποινής των δύο αγωνιστικών.

Το δικαστήριο έκανε δεκτά τα νομικά επιχειρήματα του Άρη, με αποτέλεσμα να καταπέσει η ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο 3.500 ευρώ.

Το ΑΣΕΑΔ τιμώρησε με πρόστιμο 1.000 ευρώ την ΚΑΕ Άρης και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά με κόσμο!

Για άλλη μια φορά η κατάφορη αδικία της ΚΕΔ, της ΕΟΚ και των οργάνων της, των διαιτητών δηλαδή, δεν πέρασε!

Οι κίτρινοι δικαιώθηκαν, γιατί πολύ απλά αποδείχθηκε στην πράξη ότι οι Μάνος, Ανδρικόπουλος και Τζαφλέρης ήταν – το λιγότερο – υπερβολικοί σε όσα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με το Λαύριο.

Το είπαν οι άνθρωποι του Άρη, η νομική υπηρεσία που εκπροσωπήθηκε με τον Χρήστο Γρόλλιο και τον Σπύρο Χριστοφορίδη, το εξήγησε και το ανέλυσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ως μάρτυρας υπεράσπισης και το κυριότερο: Το είπε ο αντίπαλος του Άρη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο νομικός σύμβουλος του Λαυρίου, Άρης Λυχναράς κατέθεσε υπέρ των κίτρινων. Δεν ήταν δυνατόν να μην δεν δικαιωθεί η ΚΑΕ Άρης.

To Top