Ενοχλημένοι στο φορέα για τα σενάρια-προβοκάτσια

Την ώρα που σε άλλες ομάδες παρουσιάζονται συμφωνίες πολλών ερωτηματικών, ως μεγάλα “deal” και ενώ στην πρωτεύουσα υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις για χρηματοδοτήσεις αμφιβόλου προέλευσης, ο Άρης κάνει μαζί με τον κόσμο τον δικό του αγώνα για την επιβίωση.

Μέσα σε αυτό το τοπίο και το σκηνικό, δημοσιεύματα που εμπλέκουν τους κίτρινους σε προσπάθειες αμφιβόλου ηθικής σε ότι αφορά την εξασφάλιση οικονομικής βιωσιμότητας αποτελούν επιεικώς προβοκάτσια και παραπληροφόρηση με άγνωστες προθέσεις. Σίγουρα, όμως, εις βάρος της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Για τον λόγο αυτό δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους οι άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών Άρη αναφορικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, καθώς και τους σκοπούς που εξυπηρετούν…

Κύκλοι του φορέα ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο Άρης  ούτε είχε ποτέ αλλά ούτε και θα έχει σχέση με “περίεργης προέλευσης χρήμα και καλά θα κάνουν όσοι αναφέρονται σε τέτοιου είδους σενάρια να ψάξουν αλλού και όχι στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

Παράλληλα σε ίδιο τόνο έγινε αναφορά στον εξονυχιστικό έλεγχο που περνάει ο οποιοσδήποτε που δηλώνει ενδιαφέρον αναφορικά με την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ Άρης με στόχο να αποφευχθούν φαινόμενα που θα κλονίσουν την αξιοπιστία και την διαφάνεια του συλλόγου.

Καταληκτικά θα πρέπει να επισημανθεί πως σε μία τόσο κρίσιμη, για τον Άρη, περίοδο το ΔΣ της ΚΜΑ έχει ως σκοπό να διατηρήσει ως κόρη οφθαλμού την αξιοπιστία και την ακεραιότητα του συλλόγου και δεν πρόκειται, όπως προκύπτει από κύκλους της ΚΜΑ, να επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργεί εντυπώσεις και σενάρια που μόνο αποτέλεσμα έχουν να πλήττουν τον σύλλογο.

To Top