Ο Γιάννης Σαμολαδάς μπαίνει στην ΚΑΕ Άρης!

Νέο πρόσωπο στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένεται να υπάρξει μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Γιάννης Σαμολαδάς έχοντας “υπηρετήσει” τον σύλλογο ως οπαδός και έχοντας στηρίξει οικονομικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ, είναι έτοιμος να μπει στη διοίκηση και να στηρίξει ακόμα πιο έμπρακτα την προσπάθεια του Λευτέρη Αρβανίτη!

Όπως αναφέρει το sport2310.gr “η ΚΑΕ Άρης χρειάζεται οικονομική στήριξη, είναι γνωστό αυτό, αλλά χρειάζεται και πρόσωπα να “τρέξουν” το νέο εγχείρημα και να δώσουν λύσεις πέρα από χρήματα. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο γνωστός Αρειανός, Γιάννης Σαμολαδάς, ο οποίος μπαίνει πιο δυναμικά στο τμήμα μπάσκετ, για να στηρίξει την προσπάθεια του Λευτέρη Αρβανίτη.

Ο Γιάννης Σαμολαδάς ήταν πάντα παρών σε όλες τις προσκλήσεις και έχει στηρίξει μέχρι σήμερα από την θέση του οπαδού και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι πολύ πιθανό σε λίγες μέρες να γίνει και… παράγοντας του τμήματος μπάσκετ και να στηρίξει από ένα καινούριο πόστο την αγαπημένη του ομάδα, μπαίνοντας ακόμα και στην διοίκηση της ΚΑΕ!”.

Oι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι μετά από αρκετές συζητήσεις ανάμεσα σε Αρβανίτη και Σαμολαδά, ο τελευταίος απάντησε θετικά στο… προσκλητήριο του προέδρου της ΚΑΕ και θα στηρίξει την προσπάθεια, συμμετέχοντας στο δ.σ. Παράλληλα, δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει έμπρακτα το γενικότερο εγχείρημα του κιτρινόμαυρου μπάσκετ.

 

To Top