Νέο τεστ με Βέροια (7 μ.μ.), νέα προσπάθεια στήριξης

Η ώρα για το δεύτερό του φιλικό τεστ στο Κλεάνθης Βικελίδης, δίνει στις 7 το απόγευμα ο Άρης, αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη στη Σούπερ λίγκα Βέροια.

Πρόκειται, για άλλη μια καλή ευκαιρία  για τον Μάκη Κατσαβάκη, να δοκιμάσει πρόσωπα, τακτική και σχηματισμούς, ακριβώς δώδεκα (12) ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Προηγήθηκε ο αγώνας της Παρασκευής εκεί όπου ο Άρης έμεινε στο 0-0 στο οποίο υπήρχαν αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά και αρκετές αδυναμίες κυρίως στον επιθετικό τομέα.

Ο προπονητής των κιτρίνων σήμερα σίγουρα θέλει να δει πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία παιχνιδιού και το τελείωμα των φάσεων, τομείς στους οποίους διαπίστωσε, για μία ακόμα φορά, πρόβλημα στο προηγούμενο φιλικό. Δεν είναι τυχαίο ότι και στην πρόσφατη σύσκεψη διοίκησης και προπονητή τονίστηκε η ανάγκη για μια αποτελεσματική μεταγραφική “ένεση” ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ισχύ στην ομάδα.

Για μια ακόμη φορά θα υπάρχουν αρκετές απουσίες, μια και δεν θα είναι παρόντες οι Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος, Πουλίδο και Βελλίδης, οι οποίοι θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους από το ματς, ενώ αν παίξει, θα παίξει για λίγο ο Κώστας Καπετάνος.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Αρη περιμένουν μεγαλύτερη προσέλευση από τον κόσμο της ομάδας και μεγαλύτερη ενίσχυση σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή. Για μια ακόμη φορά δεν θα υπάρχουν εισιτήρια (η είσοδος θα είναι ελεύθερη, λόγω μη ύπαρξης φορολογικής ενημερότητας), αλλά η συμμετοχή του κόσμου θα είναι διπλής σημασίας. Τόσο για ψυχολογικούς λόγους για να πάρουν κουράγιο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και ουσιαστικούς, μια και μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά μέσα από τα διαρκείας, κουπόνια, φανέλες κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα είναι το έβδομο φιλικό (Σιένα, Κόμο, Παλέρμο, Καϊσέρισπορ, Φιορεντίνα, Γιάννινα) και ο κύκλος των φετινών φιλικών τη ομάδας θα κλείσει στο Ολίμπικο της Ρώμης, την προσεχή Κυριακή 19 Αυγούστου, κόντρα στη Ρόμα.

To Top