Χωρίς κατηγορία

Κοτσώνης και “μικρός” για τον Κατσικοκέρη

Ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι βασική επιλογή για την επίθεση του Άρη. Σήμερα αναμένεται να γίνει μια αποφασιστική κίνηση για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού του Νίκου Κατσικοκέρη από τον Εργοτέλη.

Οι κίτρινοι, όπως είναι ήδη γνωστό, θέλουν να αποκτήσουν τον 24χρονο επιθετικό με τη μορφή του δανεισμού βάζοντας και μια οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε και η προοπτική να προσφέρουν και δυο παίκτες ως αντάλλαγμα στην ομάδα του Σίνισα Γκόκιτς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας είναι ο Δημήτρης Κοτσώνης ο οποίος ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τον Μάκη Κατσαβάκη και συνεχίζει να προπονείται στο Νέο Ρύσιο αφού δεν βρήκε ομάδα. Ο δεύτερος θα είναι ένας από τους αρκετούς “μικρούς” που έχει η ομάδα εκτός απροόπτου θα δοθούν δανεικοί με εισήγηση Κατσαβάκη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσικοκέρης, μετά από τη δημόσια τοποθέτησή του για τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει στον Άρη, πιέζει κι αυτός όσο μπορεί από την πλευρά του τη διοίκηση του Εργοτέλη για να αγωνιστεί στη Σούπερ λίγκα. 

Την Κυριακή ο 24χρονος επιθετικός αγωνίστηκε βασικός για 70΄ στην ήττα του Εργοτέλη με 2-0 από τον Πλατανιά σε φιλικό που έγινε στο Παγκρήτιο.

To Top