ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενοχλημένος ο Καρυπίδης από τη στάση του Μήτρογλου… Δεν επηρεάζεται ο φάκελος αδειοδότησης

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί με άδοξο τρόπο παρελθόν για τον Άρη, η σχέση του θα διευθετηθεί στα δικαστήρια, μετά την καταγγελία της σύμβασης που έκανε και εδώ αξίζει να επισημάνουμε τρία σημαντικά σημεία της υπόθεσης…

Α. Ο Θόδωρος Καρυπίδης εμπιστεύτηκε, πίστεψε τον Κώστα Μήτρογλου, ότι μπορεί να φτάσει σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο και να βοηθήσει τον Άρη στο θέμα του γκολ. Του έδωσε την ευκαιρία, με μια σημαντική οικονομική υπέρβαση, να δείξει στο γήπεδο, ότι μπορεί να συνεχίσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Γι αυτό και η τελευταία εξέλιξη τον ενόχλησε, μια και ούτε λίγο πολύ επένδυσε αρκετά χρήματα και φιλοδοξίες, χωρίς ο 34χρονος επιθετικός να “επιστρέψει” με την απόδοση και τη συμπεριφορά του.

Β. Η προσφυγή του Μήτρογλου έγινε σε μια περίοδο, όπου η ΠΑΕ Άρης του κατέβαλε ένα πολύ μεγάλο ποσό, αν και ήταν επί της ουσίας αγωνιστικά ανενεργός, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της προς το πρόσωπό του και να κλείσει την ψαλίδα των οφειλών. Τελευταίο “χτύπημα” ότι όταν έφυγε πριν από 1.5 μήνα για κάνει θεραπεία σε δικό του γιατρό ήταν 90 κιλά κι επέστρεψε υπέρβαρος κατά περίπου δέκα κιλά!!! Τις τελευταίες βδομάδες, οι κιτρινόμαυροι διαπίστωσαν παράλληλα και μια συμπεριφορά που δεν συμβάδιζε με ένα ποδοσφαιριστή που ήθελε πραγματικά να λειτουργήσει ως επαγγελματίας, με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι να αποτελεί η καταγγελία λύσης του συμβολαίου του! Αυτό ήταν ένα ακόμη στοιχείο που ενόχλησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης κι ενώ είχαν προηγηθεί άλλες τρεις απόπειρες να κάτσουν σ’ ένα τραπέζι και να βρουν λύση ώστε να οδηγηθούν σε ένα “βελούδινο” διαζύγιο.

Γ. Οι όποιες οφειλές προς τον Μήτρογλου που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, δεν επηρεάζουν τον φάκελο της αδειοδότησης για την νέα σεζόν, όπως τονίζουν οι κιτρινόμαυροι. Η ΠΑΕ Άρης ετοιμάζεται να καταθέσει για μια ακόμη περίοδο έναν πλήρη φάκελο και η υπόθεση Μήτρογλου, δεν αναμένεται να έχει επιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα που πήρε τον δρόμο των δικαστηρίων και εκεί θα λυθεί.

To Top