Ενστάσεις για την διοίκηση Γρανούζη από την εξελεγκτική επιτροπή!

Ενστάσεις προκύπτουν για την διοίκηση Γρανούζη ως προς τον οικονομικό απολογισμό, βάσει όσων υπογράμμισε ο Βασίλης Μπάμπης, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής.

Ο κ. Μπάμπης διάβασε το πόρισμα της εξελεγκτικής επιτροπής: “Μόλις ανέλαβε ο κ. Γρόλλιος ξεκινήσαμε αμέσως να ελέγχουμε και την παραμικρή απόδειξη κατά τη θητεία του Γιάννη Γρανούζη ως προέδρου της Λέσχης. Αμέσως ανακαλύψαμε μια χρηματική ροή μερικών χιλιάδων ευρώ προς την ΚΑΕ και τον Α.Σ. Τότε ζητήσαμε έλεγχο από τον ορκωτό λογιστή, γιατί δεν καλυπτόμαστε από τη διαδικασία. Την περασμένη Πέμπτη ενημερωθήκαμε από την ΚΜΑ ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος. Εμείς έχουμε τις ενστάσεις μας. Αυτές είναι:

1. Δεν υπάρχουν προσφορές για αγορές από την Λέσχη.

2. Υπάρχουν έξοδα προς έκτακτο προσωπικό από συνελεύσεις.

3. Χάθηκαν δυο μπλοκ από συνδρομές μελών, μετά βρέθηκε το ένα και μετά αντικαταστάθηκε με κάποια στοιχεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα με 2.000 ευρώ.

Δεν καλυπτόμαστε από την έκθεση του ορκωτή λογιστή. Ζητήσαμε να αναρτηθεί στο σάιτ της Λέσχης, αλλά ο ορκωτός κ. Πρωτογερόπουλος μας είπε ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας. Υπάρχουν πολλά κενά, δεν υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα”.

To Top