Σκόρδας: “Υπήρχε σχέδιο να υποβιβαστεί ο Άρης στα… χέρια μου!”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο υποβιβασμού του Άρη στα… δικά του χέρια στην διάρκεια της ομιλίας του στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη!

Ο Σκόρδας τόνισε πως “σήμερα μπήκε θέμα για την απαλλαγή της διοίκησης Γρανούζη, που δεν το καταλαβαίνω. Εκλέχθηκα πέρυσι με ένα μεγάλο αριθμό ψήφων και συμμετείχα σε ένα ΔΣ που αποδείχθηκε ότι ήταν φτιαγμένο, για να υποκαταστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ. Έτσι συγκροτήθηκε και έγιναν πολλά και μεγάλα λάθη από την πρώτη στιγμή. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να απολογηθώ με τα πεπραγμένα της χρονιάς άλλα και όχι μόνο. Ήλπιζα ότι η Λέσχη θα αποτελούσε τον βασικό πυλώνα ως ελεγκτική επιτροπή προς την ΠΑΕ Άρης, ωστόσο διαψεύστηκα καθώς το μοντέλο αυτό απέτυχε παταγωδώς. Εξάλλου το βλέπετε και εσείς με την τόσο χαμηλή προσέλευση του κόσμου απόψε”.

Πρόσθεσε πως “τεράστια ευθύνη για το κατάντημα του Άρη έχει η απερχόμενη διοίκηση. Ο Άρης οδηγήθηκε ηθελημένα στη διάλυση γιατί ήθελαν να ακολουθήσουν το μοντέλο της ΑΕΚ, να μην υπάρχει Άρης, να έρθουν οι δήθεν επενδυτές, Ρώσοι κτλ και να κάνουν το έργο τους. Μου δόθηκε μάλιστα, η ομάδα σε μένα για να υποβιβαστεί στα χέρια μου, για να ανοίξει ο δρόμος.

Όταν αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε, ξέραμε ότι θα έχουμε το συντομότερο το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου της ΝΕΧΙΑ. Κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε, και δεν γνωρίζω τον λόγο. Μου δόθηκε η ομάδα στα χέρια μου με την ομάδα ήδη υποβιβασμενη, καθώς κάποιους εξυπηρετούσε να γίνουμε ερασιτεχνικό σωματείο περιμένοντας τον Άραβα να ρίξει εκατομμύρια”.

Ο Σκόρδας ζήτησε την καταψήφιση του διοικητικού απολογισμού της διοίκησης Γρόλλιου, ενώ χαρακτήρισε φαιδρή τη διαδικασία να ανατεθεί σε ορκωτό λογιστή ο οικονομικός έλεγχος. «Βολεύει να είναι ο Σκόρδας όμηρος μιας φημολογίας”, είπε χαρακτηριστικά ενώ άφησε αιχμές για την επιλογή της ΝΕΧΙΑ και τη διαδικασία που επιλέχθηκε: «Η NEXIA επελέγη με απόφαση των μελών του συμβουλίου. Διαπίστωσα όταν έγινα διοίκηση στην ΠΑΕ, ότι ΠΑΕ και ΚΜΑ άργησαν να δώσουν 4,5 μήνες κάποια στοιχεία στην εταιρία. Απλά πράγματα που συγκεντρώθηκαν μέσα σε 24 ώρες και παραδόθηκαν”.

To Top