ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι επίσημα στον Ατρόμητο ο Ουμπίντες

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες είναι κι επίσημα παίκτης του Ατρόμητου. Ο  πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Ελλάδα, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την νέα σελίδα στην καριέρα του, δήλωσε ο Ουμπίντες, στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου. “Έπειτα από ένα χρόνο στη Τουρκία γύρισα στην Ελλάδα με μεγάλη χαρά για να φορέσω τη φανέλα μιας ομάδας με αλματώδη εξέλιξη. Ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται στα κορυφαία club της Ελλάδας, πηγαίνει συνεχώς προς το καλύτερο και αυτό αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για εμένα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος παρακολουθούσα την πορεία του Ατρόμητου και γνωρίζω ότι είναι σωματείο που κάνει τον αθλητή να σκέφτεται μόνο τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι έκανα το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Με την σειρά μου θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, για να την τιμήσω που με εμπιστεύτηκε και με προσέγγισε πρώτα ως άνθρωπο κι έπειτα ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Μπροστά μας έχουμε την ευρωπαϊκή πρόκληση και άμα κερδίσουμε την πρόκριση στους ομίλους θα είναι ότι το καλύτερο. Αυτό που έχω να πω στους φιλάθλους μας είναι ότι όσο καιρό θα είμαι στο Περιστέρι θα τα δώσω όλα για να πετύχουμε τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και να τους δώσουμε όσες περισσότερες χαρές γίνεται».

 

To Top