Ενστάσεις Τσομίδη για την γενική συνέλευση

Tο πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Τσομίδης, μίλησε  για τη Γενική Συνέλευση που προκήρυξε η ΚΜΑ στις 27 Απριλίου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:
Για τη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ και αν επηρεάζει την προσπάθεια που κάνει ο Άρης για υπαγωγή στο άρθρο 99:

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνάρτηση των εξελίξεων της Κοινωνίας ή της ΠΑΕ με την εκδίκαση της υπόθεσης του 99. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα που είμαστε λίγες μέρες πριν από τον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα να ανακοινώνονται θέματα που αφορούν την ίδια την Κοινωνία αλλά και τη διοίκηση της ΠΑΕ. Θεωρώ ότι οι εκλογές στην ΚΜΑ και στην ΠΑΕ γίνονται πάρα πολύ γρήγορα. Δεν νομίζω ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι ο κατάλληλος για να έχει θετικό αποτέλεσμα».

Γι΄ αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο τόνισε:

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που είπε ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος είπε ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα τελευταίες στιγμές να πιέζουμε να οργανωθούν και να συζητηθούν θέματα που έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον της ομάδας.

Υπάρχει σε εκκρεμότητα ο οικονομικός έλεγχος. Δε βλέπω κανένας λόγο να πάνε σε μια εκλογική διαδικασία που το μόνο που θα πετύχει σίγουρα είναι μια πόλωση, ενώ δεν έχουμε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου. Όπως και να το δούμε ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο είναι το που και πως χάθηκαν τα χρήματα. Για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε, να έχουμε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία τότε να ξεκινήσουν οι όποιες διαδικασίες για το καινούργιο σχήμα της διοίκησης».

Για το τι σκοπιμότητα μπορεί να υπάρχει:

«Αν ένας θελήσει να σκεφτεί πονηρά θα καταλήξει σε μια απλή λογική. Όταν προκηρύσσονται εκλογικές διαδικασίες αναστέλλεται η λειτουργία και η λήψη αποφάσεων για τα κρίσιμα θέματα. Δεν είναι δυνατόν την επομένη μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ο οποιοσδήποτε να θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την Κοινωνία και με την ΠΑΕ, να μην έχει στα χέρια το πόρισμα για το που πήγαν τα χρήματα. Αυτό πρέπει να το ξέρει όλη η οικογένεια του Άρη, ώστε ο καθένας που θα θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδος, να τοποθετηθεί απέναντι στο συγκεκριμένο πόρισμα και βάση αυτού του πορίσματος να μας πει και να μας πείσει κυρίως πιο θα είναι το πλάνο του. Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να βάλει τα χρήματά του όταν υπάρχει αυτή η αδιαφάνεια».

To Top