Εντατικά μαθήματα ελληνικών για όλους στον Άρη!

Η πρόθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ να μάθουν άπαντες στην ομάδα να μιλούν ελληνικά είναι δεδομένη. Ο Πολωνός προπονητής σε αντίθεση με ότι συνηθίζεται στο σύνολο των ελληνικών ομάδων, αλλά και στον Άρη τα τελευταία χρόνια με την παρουσία (πλην των Τσιώλη, Μιχαλήτσου) ξένων προπονητών, είναι κατηγορηματικός: «μιλώντας ελληνικά θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα». Τα μαθήματα ξεκινούν!

Η συνέντευξη, η πρώτη μεγάλη, που παραχώρησε στις 15 μέρες που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στο arisfc.gr είχε μεγάλο ενδιαφέρον και περιέγραψε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή των κίτρινων, φωτίζοντας κάποιες από τις σκέψεις που έχει για την ομάδα.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε, όπως ήταν φυσικό η επιθυμία του να μάθουν άπαντες ελληνικά και να υπάρξει συνεννόηση τεχνικού τιμ και παικτών στην ελληνική γλώσσα. Και για να το διατυπώσουμε καλύτερα, όχι απλά επιθυμία, αλλά μια διαδικασία που θα εφαρμοστεί.

«Επειδή στην ομάδα υπάρχει μία ιδιαιτερότητα ότι υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες και επειδή και εμείς είμαστε νέοι θα κάνουμε την προσπάθεια να μάθουμε ελληνικά και όλοι οι παίκτες επιβάλλεται να συνεννοούμαστε στα ελληνικά» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόμπιερζ υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να μιλάνε όλοι μια γλώσσα, θεωρώντας ότι παίζει σημαντικό ρόλο και στο θέμα της πειθαρχίας.
«Σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας είναι ευκολότερο για τους παίκτες να συνεννοούνται σε μία γλώσσα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πολωνός, αναγνωρίζοντας φυσικά ότι αυτό δεν είναι εύκολο και δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Ομιλείτε ελληνικά», λοιπόν, στον νέο Άρη του Πρόμπιερζ!

To Top