Οι τυχεροί της κλήρωσης για τα εισιτήρια του Άρης – Ίκαρος

Τα μέλη που έχουν κάνει “like” στην ομάδα του PRESSARIS στο Facebook με τα ονόματα George Karadimou, Myro Superistas και Andriana Koumartzi, καθώς και οι επισκέπτες που έχουν εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας με τα ονόματα Nikolas και oroborus, είναι οι πέντε τυχεροί, που κερδίζουν από ένα εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα μπάσκετ Άρης – Ίκαρος, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (17:00).

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Facebook ή μέσω e-mail αντίστοιχα και παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, είτε ως απάντηση στο μήνυμα που θα λάβουν, είτε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Στην συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να παραλάβουν τα εισιτήρια που κέρδισαν.

Για την περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι από τους παραπάνω νικητές δεν απαντήσουν έγκαιρα ώστε να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, κληρώθηκαν και τέσσερις επιλαχόντες, οι οποίοι είναι κατά σειρά οι dimv73, Stayros (μέσω εγγραφών στην ιστοσελίδα), Jimis Takis Jimacos και Michael Fazio (μέσω Facebook). Οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν επίσης, ώστε να δώσουν τα στοιχεία τους και -εφόσον χρειαστεί- να μπορούν να ενημερωθούν για την παραλαβή.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Άρη και του PRESSARIS για την συμμετοχή τους στη διαδικασία! Στην κλήρωση για τα πέντε εισιτήρια συμμετείχαν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του www.pressaris.gr, καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας του PRESSARIS στο Facebook.

Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS, για να έχετε άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Άρη, αλλά και για να επωφεληθείτε από τις πολλές εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον!

To Top