Έμφαση στα στημένα από τον ΟΦΗ

Οι στημένες φάσεις είναι το μεγάλο «όπλο» του ΟΦΗ, αλλά και το… αδύναμο σημείο του Άρη, όπως τουλάχιστον φάνηκε κατά του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό, δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε έμφαση στις συγκεκριμένες ασκήσεις τακτικής, στην σημερινή προπόνηση των Κρητικών.

Ο «Αναστό» ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, ειδικά στην επίθεση, ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ», όπου αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα ο Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε οριστικά τις ενοχλήσεις στο γόνατο και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των Κρητικών.

Αντίθετα, οι Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και Πίτσος έμειναν ξανά εκτός, καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής.

Σήμερα βγήκαν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τα οποία έκρινε ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της κρητικής ομάδας, Γιώργος Στεφανουδάκης.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Άρη θα ολοκληρωθεί με μια χαλαρή απογευματινή προπόνηση, το Σάββατο στις 17:30.

To Top