«Μπορεί ο Γιαννιώτας, χρειάζεται στήριξη»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε στον νέο προπονητή του Άρη, όσο και στο τι περιμένει από την ομάδα στη συνέχεια…

«Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά τότε χρειάζεται ένα σοκ για να συνέλθει και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό το σοκ ήταν η αλλαγή προπονητή. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι κανένα άλλο πέρα από τη νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει αποτυχία για τον Άρη. Άλλωστε υπήρχε και το κενό δύο εβδομάδων για να προετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα» δήλωσε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για να υπογραμμίσει στη συνέχεια: «Σύμφωνα με αυτά που έχω δει και που έχω ακούσει ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Είναι ένας τεχνικός που είναι νέος και έχει πολλές φιλοδοξίες. Εκτός αυτού, είναι αυστηρός και του αρέσει η πειθαρχία με την οποία η ομάδα μπορεί να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα στοιχεία αυτά τα έχει δείξει στη χώρα του και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να τα προσθέσει και εδώ. Βέβαια όλα αυτά θα εξαρτηθούν και από τους παίκτες οι οποίοι είναι η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Το έχω ξαναπεί ότι ο Άρης πρέπει να φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό και κανέναν άλλο».

Όσον αφορά το κακό κλίμα που επικρατούσε στο εσωτερικό της ομάδας και για το κατά πόσο ευθύνονταν γι’ αυτό ο Σάκης Τσιώλης:«Δεν είναι της παρούσης να συζητάμε γι’ αυτά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Ο νέος προπονητής και το υπάρχον υλικό είναι πολύ καλό. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες και η ομάδα να στραφεί ξανά στα δικά της παιδιά. Επιπλέον οι μεταγραφές που θα γίνουν πρέπει να είναι ουσιαστικές».

Τέλος για το τι γνώμη έχει για τον Γιαννιώτα τόνισε ότι:«Έχει όλες τις δυνατότητες για να σταθεί στην πρώτη ομάδα και η παρουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ενθαρρυντική. Έχει δείξει αρκετά καλά δείγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται βελτίωση. Βέβαια ο παίκτης χρειάζεται και στήριξη από την ίδια την ομάδα για να μπορέσει να εξελιχθεί».

 

 

To Top