Εντατικά μαθήματα σε όσους έχει στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία…

Από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό μέχρι και την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μεσολαβούσαν δύο εβδομάδες, από τις οποίες διανύσαμε ήδη την μισή πρώτη αν αναλογιστεί κανείς ότι οι προπονήσεις σταματούν την Παρασκευή και συνεχίζονται την Δευτέρα.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα η τεχνική ηγεσία του Άρη είχε ως σκοπό να δουλέψει σε εντατικούς ρυθμούς, ώστε η ομάδα να διατηρήσει τον ρυθμό που απέκτησε το τελευταίο διάστημα στο οποίο το αποτέλεσμα συνδυάζεται -συνήθως- και με μία καλή εμφάνιση.

Στο μυαλό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν εξ αρχής η προσοχή του να επικεντρωθεί σε παίκτες από τους οποίους περιμένει πολλά και σιγά-σιγά δείχνουν κάποια θετικά στοιχεία.

Με τον Άρη να μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θεωρούνται δεδομένο πως το δίδυμο Καλογέρη-Σανιά θα απασχολούσε έντονα αυτές τις δύο εβδομάδες τον 58χρονο τεχνικό. Η απουσία, όμως, του Σανιά (επιστρέφει την Παρασκευή) βγάζει εκτός… προγράμματος τον Καλαϊτζίδη που θα αναγκαστεί να περιμένει, όπως θα περιμένει και τους αρκετούς απόντες από το… “κύμα” ίωσης των τελευταίων ημερών.

Το σίγουρο είναι ότι παρά τις απουσίες, όσοι προπονούνται βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, παρότι η διάρκεια των προπονήσεων έχει μειωθεί. Η πίεση παραμένει ίδια, όπως και ο ρυθμός, με εμφανέστατη τη διάθεση του Καλαϊτζίδη να κρατήσει σε ρυθμό τους παίκτες του και να εκμαιεύσει την βελτίωση τους.

To Top