“Εντατικά μαθήματα” στις αδυναμίες της ομάδας στη διακοπή του πρωταθλήματος

milinkovic_loncar-rada.jpg

Ραντεβού στο γήπεδο έδωσε την Τετάρτη ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά το διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν οι παίκτες του, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις με την επιστροφή από το ρεπό ώστε να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας. Είναι γεγονός που συζητήθηκε από το τεχνικό τιμ ότι κανείς δεν πρέπει να επαναπαυτεί από την νίκη στη Νέα Σμύρνη, αλλά οφείλει να αυξήσει την προσπάθεια για να ξεκολλήσει οριστικά η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στις προθέσεις του προπονητή του Αρη είναι να δουλέψει σε αυτό το διάστημα με στόχο να δει με μεγαλύτερη ηρεμία και άνεση χρόνου, όλο το ρόστερ και περισσότερο τους παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες και στην τακτική. Για το λόγο αυτό θα γίνουν και δυο φιλικά. Το ένα το επόμενο Σάββατο και το δεύτερο στις 16 Οκτωβρίου με αντιπάλους πιθανότατα Καστοριά και Καμπανιακό. Μέσα από αυτά θα τσεκάρει την ετοιμότητα όλων των παικτών του.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top