ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εντείνονται οι προσπάθειες της ΚΑΕ για τον πρώτο στόχο της νέας σεζόν, την εξασφάλιση συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Η διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί να συντονιστεί ώστε να κλείσει όλα τα μέτωπα για την κατάθεση πλήρους φακέλου συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και να είναι απολύτως συνεπής στη deadline του ΕΣΑΚΕ (15 Ιουνίου).

Πέρα από τους διακανονισμούς και τις εξοφλήσεις σε παίκτες της φετινής ομάδας, η ΚΑΕ θα πρέπει να είναι ενήμερη φορολογικά και ασφαλιστικά, να έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή (αυτή τη στιγμή είναι σε ισχύ, παρότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κατάπτωσης λόγω συγκεκριμένων υποθέσεων για οφειλές περασμένων ετών) και παράλληλα να είναι ενεργό το παραχωρητήριο του γηπέδου, όπως φυσικά και να έχει καταλληλότητα το γήπεδο και να έχουν ρυθμιστεί όλα όσα απαιτεί η λίγκα ως προς τη λειτουργία του γηπέδου.

Προφανώς και όλα αυτά είναι δευτερεύοντα, αλλά πάντοτε πρέπει να είναι ρυθμισμένα για να μην προκύψει κάποιο θέμα της τελευταίας στιγμής.

Τα τρία βασικά – και πάνω εκεί δουλεύουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ – είναι οι συμφωνίες για διακανονισμούς των οφειλών της φετινής χρονιάς, η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και η εγγυητική επιστολή.

To Top