ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το comeback του Μάνου και οι επιλογές για την αρχική ενδεκάδα…

Ο Δημήτρης Μάνος τέθηκε από χθες και πάλι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου και θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα από τον προπονητή του Άρη, για το αυριανό ντέρμπι.

Ο Έλληνας φορ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται αύριο να είναι στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”, στην κορυφή της επιθετικής γραμμής.

Πιθανοί… συμπαραστάτες του και αυτοί που θα κληθούν να τον τροφοδοτήσουν ή και να απειλήσουν οι ίδιοι την αντίπαλη εστία, θα είναι οι Γκάμα και Μπερτόγλιο, με μία θέση να παίζεται ανάμεσα σε Ματέο, Μαντσίνι και Σίλβα.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, ο Σάσα θεωρείται σίγουρος, με τον Ματίγια να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Τζέγκο, ώστε να είναι πιο δημιουργικός ο Άρης.

Στην άμυνα, ο Σάκιτς λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αντί του Γκάνεα, με τον Σούντγκρεν να διατηρείται στο δεξί άκρο, παρότι έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης. Δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο στα στόπερ, με τους Δεληζήση-Ροζ, παρότι είναι έτοιμος και ο Μπεναλουάν, αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν έχει ρυθμό. Στο τέρμα θα είναι ξανά ο Κουέστα, καθώς είναι πρώτη επιλογή του Μάντζιου, με τους Σιαμπάνη και Μπουσέ να ακολουθούν…

To Top