Μαρτίνς: “Πρόκληση όλα τα παιχνίδια απέναντι στον Άρη”

Ως ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε λόγο για μια πολύ καλά οργανωμένη και δομημένη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στην Nova:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: “Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για τον μεγάλο θρίαμβο που πέτυχε. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας, μία μεγάλη κατάκτηση που αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο άριστη δουλειά γίνεται σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι πάρα δύσκολο, πρόκειται για μια ομάδα που ήταν όλη τη χρονιά στη δεύτερη θέση και αυτό τον κάνει πολύ ανταγωνιστικό. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη και δομημένη ομάδα. Όλα τα παιχνίδια απέναντι του είναι πρόκληση”.

Για το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού και τι θα έδινε για να έρθει ο επόμενος ευρωπαϊκός τίτλος του συλλόγου από το τμήμα ποδοσφαίρου: “Αποτελεί έναν μεγάλο μας στόχο και δουλεύουμε γι αυτό. Θα ήταν κάτι τεράστιο για την ιστορία του Ολυμπιακού, θα ήταν κάτι υπέροχο. Γι αυτό δουλεύουμε, έχουμε ως στόχο τέτοιες επιτυχίες”.

Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η αποθεραπεία των τραυματιών: “Ο Ουσεϊνού Μπα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν θα είναι μαζί μας. Οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμοι, θα δούμε για κάποια μικροπροβλήματα που είχαν ο Αχμέντ Χασάν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά γενικά δεν έχουμε κάτι άλλο”.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Κωνσταντίνου Τζολάκη στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη: “Έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όποτε έχει παίξει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μπορούμε να εγγυηθούμε πως στο παιχνίδι θα είναι βασικός”.

Για το εάν έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός προγραμματισμός εν όψει του καλοκαιριού: “Είναι μία διαρκής δουλειά, που ποτέ δεν σταματάει. Ξέρουμε πάντα τι ζητάμε. Σε περίπτωση πώλησης γνωρίζουμε τι χρειαζόμαστε. Εάν δεν υπάρξει πώληση έχουμε ποιότητα. Είμαστε μία καλά δομημένη ομάδα και δεν έχουμε ιδιαίτερες αναζητήσεις. Όσον αφορά εμένα, θα ξαναπώ πως έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω”.

To Top