Εντολή ΣΔΟΕ για άνοιγμα του λογαριασμού του Κόντη! “Δεν έκανε φορολογικές δηλώσεις από το 1999, ενώ μεσολαβούσε σε μεταγραφές”! (photo)

Στα δίχτυα των “Ράμπο” του ΣΔΟΕ φέρεται να βρίσκονται, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, αλλά και ο Γιάννης Κόντης για τη δράση του στην ΠΑΕ Άρης. Εντολή του ΣΔΟΕ για άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού του Κόντη! “Δεν έκανε φορολογικές δηλώσεις από το 1999, ενώ μεσολαβούσε σε μεταγραφές” αναφέρει το ΣΔΟΕ χαρακτηριστικά!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει σήμερα το e-reportaz.gr για την υπόθεση του Άρη (φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας έγγραφο του ΣΔΟΕ από το 2011):

“Λαβράκι έβγαλε το ΣΔΟΕ και στην έρευνα που πραγματοποίησε στην ΠΑΕ Άρης. Σύμφωνα με αναφορά της Υπηρεσίας, από τον Αύγουστο του 2010 «έχουν υποβληθεί ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ, το δε ύψος της διαφοράς μαζί με τους παρακρατούμενους φόρους εισοδήματος ανέρχεται στο ποσό του 1.052.000 ευρώ».

Η υπηρεσία συνέταξε πληροφοριακή έκθεση ελέγχου με ημερομηνία σύνταξης 21/04/11 προς την αρμόδια ΔΟΕ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έδωσε εντολή για το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού του Γιάννη Κόντη, ο οποίος έχει την ιδιότητα του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, ενώ εμφανιζόταν να έχει μεσολαβήσει σε αρκετές μετεγγραφές ποδοσφαιριστών”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Το έγγραφο έχει ως εξής:


To Top