Φίνος στο PRESSARIS: «Το ταμείο θα γίνει στο τέλος»

Η ήττα και ο συνακόλουθος αποκλεισμός από την 8άδα του κυπέλλου Ελλάδας για τον Άρη ήρθε με τον τρόπο που ήρθε το βράδυ της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη και πλέον οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους τον μόνο στόχο, ο οποίος τους έχει απομείνει, το πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ είναι 5η με 25 βαθμούς και η Κηφισιά 4η με 31.

Πόσο εύκολο είναι για τον Άρη να διεκδικήσει την είσοδό του στην τετράδα; Ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φίνος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το PRESSARIS δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια: «Στόχος μας καταρχήν είναι να παίζουμε καλά και στο τέλος θα κάνουμε το ‘ταμείο’ μας», για να εξηγήσει: «η είσοδό μας στην τετράδα δεν εξαρτάται δυστυχώς αποκλειστικά και μόνο από εμάς. Εμείς θέλουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα, θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Να σημειωθεί ότι με τον Φίνο στον πάγκο του ο Άρης μετράει πέντε νίκες και δύο ήττες (μία από τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 και μία από τον Εθνικό με 3-2) στο πρωτάθλημα και ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Εθνικό.

To Top