Εντοπίστηκε DNA φιλάθλου στο μαχαίρι με το γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη που έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, εντοπίστηκε δείγμα DNA φιλάθλου, που είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες, σε μαχαίρι που εμπλέκεται στην συμπλοκή και έχει γενετικό υλικό του θύματος.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες για συμμετοχή του σε επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Ο ίδιος είχε κληθεί μάλιστα από την ανακρίτρια να καταθέσει ως μάρτυρας για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε παραδεχτεί την παρουσία του στον χώρο.

Μετά τη σύλληψή του καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για τα επεισόδια του Πανθεσσαλικού το 2018, ελήφθη γενετικό υλικό, το οποίο ταυτοποιήθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια με DNA που είχε βρεθεί σε μαχαίρι που είχε και το αίμα του Κατσούρη.

Το στοιχείο αυτό θα τεθεί υπόψιν στην ανακριτική αρχή που έχει αναλάβει την υπόθεση για να λάβει τους περαιτέρω χειρισμούς και αποφάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταυτοποίηση δεν είναι αρκετή ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη. Ο 35χρονος υποστηρίζει ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε ήταν από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

To Top