Ικανοποίηση στην Ευρώπη, “καζάνι που βράζει” στη Γαλλία η Ρεν

Παρά την ικανοποιητική πορεία στο Europa League, η Ρεν εξακολουθεί ν’ απογοητεύει στο γαλλικό πρωτάθλημα και η εντός έδρας από την Λιόν με 1-0, δεν αποκλείεται να ήταν και το τελευταίο ματς του Μπρούνο Ζενεσιό στον πάγκο της ομάδας.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής αστάθειας που παρουσιάζει εφέτος η ομάδα από την Βρετάνη και εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Europa League, είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πετύχει δύο διαδοχικές νίκες.

«Οταν έχουμε δώδεκα βαθμούς μετά από δώδεκα αγώνες, με μία ομάδα που έχει ως στόχο την συμμετοχή στο Champions League, προφανώς ο προπονητής είναι ο κύριος υπεύθυνος. Και ασφαλώς υπάρχουν ερωτήσεις γι’ αυτόν, είναι φυσιολογικό και το ξέρω, δεν είμαι αρχάριος», δήλωσε με νόημα ο Ζενεσιό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Παρά την εντυπωσιακή παρουσία της στην μεταγραφική περίοδο, όπου δαπανήθηκαν σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ με την απόκτηση των Λουντοβικ Μπλας, Ενζο Λε Φε, Φάμπιαν Ρίντερ, Μπέρτουγκ Γιλντιρίμ και Νεμάνια Μάτιτς, η Ρεν βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας στην Ligue 1 και πολύ κοντά στην «ζώνη του υποβιβασμού».

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Λιόν με 1-0, το βράδυ της Κυριακής, η διοίκηση της Ρεν δεν τοποθετήθηκε σχετικά με την κατάσταση στην ομάδ. Σύμφωνα όμως με την γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», ο Γάλλος προπονητής βρίσκεται σε μεγάλο… κίνδυνο. Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι εντός των ημερών θα υπάρξει τοποθέτηση από την διοίκηση, ενώ η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, θα αξιοποιηθεί για απολογισμό και λήψη αποφάσεων.

To Top