«Ενωτικά» μπλουζάκια από τους συνδέσμους, για την σωτηρία της ομάδας!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη δίνουν το παράδειγμα της ομοψυχίας και της κοινής προσπάθειας, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία: Μέσα στις επόμενες μέρες θα τυπώσουν μπλουζάκια με κοινό λογότυπο, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ!

Η «βραδιά συνδέσμων» που θεσπίστηκε πρόσφατα θα έχει όπως φαίνεται και συνέχεια, με ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες κοινές δράσεις του οπαδικού κινήματος του Άρη.

Έτσι, πέρα από την στήριξη όλων των κινήσεων της Κοινωνίας Μελών Άρη, με στόχο την άντληση εσόδων, πλέον οι οργανωμένοι οπαδοί θα συμβάλουν και με ένα διαφορετικό τρόπο: Έπειτα από ιδέα του «Aris Athens Club», την οποία αγκάλιασαν όλοι οι υπόλοιποι σύνδεσμοι (Super 3, Ιερολοχίτες, σύνδεσμος Σιδηροκάστρου, Έδεσσας και Γερμανίας), θα τυπωθούν μπλουζάκια με κοινό λογότυπο, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διάθεση τους στον κόσμο και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν πάνε υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ!

Άλλη μια κίνηση γεμάτη συναίσθημα αλλά και ευστροφία από τους συνδεσμίτες, που σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες δείχνουν την αγάπη τους για τον Άρη με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο…

To Top