Ενωτικό κάλεσμα από το ARIS ATHENS CLUB

 Με ανακοίνωσή του το ARIS-ATHENS CLUB απευθύνει ενωτικό κάλεσμα προς όλη την οικογένεια του Άρη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 Αvαλυτικά:

 «ΙΣΟΒΙΑ ΑΡΗΣ

Να λοιπόν πως έχουν τα πράγματα…

Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας, ποτέ δε λένε την αλήθεια

Το αεροδρόμιο φέτος θα μείνει άδειο. Οι Μεσσίες δεν θα έρθουν. Οι Μάγοι δεν θα φέρουν δώρα. Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. Και λοιπόν; Τί σχέση έχουν όλα αυτά με τον ΑΡΗ; Τι σχέση είχαν ποτέ; Την άκρη μας θα τη βρούμε και θα προχωρήσουμε όπως το κάναμε πάντα. Μόνοι, ανεξάρτητοι και αγέρωχοι. Τρελοί; Ίσως. Προσκυνημένοι; Ποτέ.

Εγγυητής της συνέχειας του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας, του Μακεδόνα ΑΡΗ είναι μόνο ο λαός του και ιδιαίτερα η οργανωμένη οπαδική του έκφραση. Κανένας “επενδυτής” δεν θα μας σώσει και κανένας “μεγιστάνας” δεν θα μας απογειώσει. Η λύση είναι στα χέρια μας και δεν θα την εκχωρήσουμε σε κανέναν. Ψευτοδιλήμματα για εμάς δεν υπάρχουν. Περιουσία του ΑΡΗ είναι ο λαός του και παρακαταθήκη η ιστορία του. “Βασιλιάδες των μαγιό” και “γιους του Καντάφι” να πάνε να πουλήσουν αλλού, εκεί που τα χάφτουν. Εμείς έναν δρόμο ξέρουμε. Τον δύσκολο.

Βάρα το ντέφι μαϊμού

Να ξεκαθαρίσουμε ότι μας είναι παγερά αδιάφορα τα σενάρια για “ελάφρυνση” των ποινών, για τα μαγειρέματα που ενδεχομνένως θα γίνουν στην ΕΠΟ ή για οποιοδήποτε άλλο κουτσομπολιό. Το αν θα πάρουμε παίκτες κάτω των 22 ή άνω των 60, Έλληνες ή ξένους, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Τα πράγματα είναι απλά. Μας υποσχέθηκαν αδειοδότηση, δεν την πήραν, τελείωσαν. Καθρεφτάκια και χάντρες για ιθαγενείς δεν μας πούλησε κανείς. Δεν θέλουμε “ταλέντα” από εξωτικές ηπείρους με ημερομηνία λήξεως. Θέλουμε μαχητές που αντιλαμβάνονται το τεράστιο βάρος της φανέλας που θα φοράνε και θα βλέπουν τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια μας, όπως είχαν πει τα αδέρφια μας από την Πάτρα (και δεν το έκανε κανένας).

Το μήνυμά μας απευθύνεται και προς τους παίκτες. Στον ΑΡΗ θα μείνει όποιος το επιθυμεί και όποιος θα αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή του σε αυτόν ως ύψιστη τιμή. Για τους υπόλοιπους οι πόρτες είναι ανοιχτές. Δεν θα μας λείψουν. Τα μπαράκια, τα καζίνο και τα γούστα τελείωσαν. Όποιος θέλει να ματώσει μαζί μας είναι καλοδεχούμενος και θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας. Για τους άλλους…το μοναστήρι να είναι καλά.

Μια πόλη – μια ομάδα

Δεν είμαστε αφελείς. Ξέρουμε ότι ο Φιλομένο δεν πληρώθηκε ποτέ και ότι ο φάκελος τους είχε περισσότερες τρύπες από ελβετικό τυρί. Ξέρουμε ότι η βιωσιμότητα της βαζέλας στηρίχθηκε σε ανύπαρκτα στοιχεία και φανταστικά δάνεια. Ξέρουμε ότι τα παραρτήματα του θείου πήραν άδεια με ραβασάκια και φιλάκια. Ξέρουμε ότι θα παίξει στην Ευρώπη ομάδα που οι ιδιοκτήτες της ελέγχονται για τα στημένα. Έπρεπε να το ξέρουν και αυτοί που ήταν στο κουμάντο. Η σαπίλα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο διαχρονικά δεν τους δίνει κανένα άλλοθι. Κανείς μας δεν γεννήθηκε χθες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της βρωμιάς και της διαφθοράς εμείς θα πορευτούμε όπως πάντα, μόνοι εναντίον όλων με μπροστάρηδες ανθρώπους που έχουν την ψυχή και τις ικανότητες να ηγηθούν.

Κάποιοι με το λιγοστό τους μυαλό φαντάζονται το “μια πόλη – μια ομάδα” και απεργάζονται σχέδια να το υλοποιήσουν. Ας μην κουράζονται τζάμπα. Μια πόλη – μια ομάδα είναι μια πραγματικότητα που ισχύει εδώ και 98 χρόνια και έχει χρώμα κιτρινόμαυρο. Εμείς δεν είμαστε πλυντήριο κανενός κόμματος, ούτε προσωπικό άρμα κανενός υπόδικου, ούτε στοιχηματικό κατασκεύασμα, ούτε θλιβερή παρέα ηλικιωμένων. Είμαστε ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αυτό τα λέει όλα.

Αν όχι εμείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;

Δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι ο αγώνας που θα δώσουμε θα είναι εξαιρετικά δύσκολος. Αλλά θα τον δώσουμε και θα πετύχουμε. Ο ΑΡΗΣ είναι προορισμένος να μεγαλουργήσει και θα μεγαλουργήσει. Είναι προσωπικό στοίχημα κάθε Αρειανού από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη και θα κερδηθεί. Το ARIS ATHENS CLUB απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε όλα τα μέλη του στον αγώνα συσπείρωσης και προσφοράς για το μεγαλείο του ΑΡΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ARIS-ATHENS CLUB

SINCE 1984»

 

 


To Top