Κίτρινη… χαραμάδα από τον Φατί

Παρότι ο Ρίκι Φατί έχει ενεργοποιήσει εκ νέου την προσφυγή του, για να μείνει ελεύθερος εφόσον δεν εισπράξει τα χρήματά του, δεν θέλει ακόμα να κλείσει δημόσια το κεφάλαιο «Άρης». Αυτό προκύπτει και από το διάλογο που είχε με έναν πρώην συμπαίκτη του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης…

Ο Σενεγαλέζος μέσος, που βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στην Αφρική, είχε έναν αποκαλυπτικό διάλογο στο twitter με τον τέως συμπαίκτη του στους «κίτρινους», Κριστιάν Πορτίγια.

Ο Φατί ήταν εκείνος που ρώτησε τον Πορτίγια αν θα παίξει του χρόνου στην Σπόρτινγκ Χιχόν ή την Ράσινγκ Σανταντέρ, που έχουν ενδιαφερθεί να τον αποκτήσουν, μετά τον υποβιβασμό τους στην Σεγούντα Ντιβισιόν. Ο Ισπανός μέσος απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ρώτησε από την πλευρά του τον Σενεγαλέζο χαφ αν θα συνεχίσει στον Άρη.

«Δεν ξέρω επίσης», ήταν η απάντηση του Ρίκι Φατί, ο οποίος δεν θέλει να κλείσει την πόρτα στον Άρη, τουλάχιστον στις δημόσιες συζητήσεις του, εν αναμονή των διοικητικών ζυμώσεων στην ΠΑΕ, αλλά και των εξελίξεων αναφορικά με την προσφυγή που έχει καταθέσει.

To Top