Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στο Νίκη Β. – Άρης για τη σύζυγο του Κυριακίδη

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν από τη σέντρα του αγώνα Νίκη Β. – Άρης για τον θάνατο της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη, ποδοσφαιριστή των Θεσσαλών.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θα φοράνε μαύρα περιβραχιόνια.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριακίδης παρά την απώλεια της συζύγου του, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα του και είναι στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια (photo)

Πριν από την έναρξη του φιλικού στον Εύοσμο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη και του Αγροτικού Αστέρα κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κουκ, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι παίκτες του Άρη κατέβηκαν στο γήπεδο φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη του οπαδού της ομάδας.

Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια με την… έγκριση της Σουπερλίγκας

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή στη μνήμη του αδικοχαμένου, Άγγελου Τσιπούρα. Η Σουπερλίγκα με έγγραφό της ενημέρωσε την ΠΑΕ πως έκανε αποδεκτό το αίτημά της. Αντιστοίχως, ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί και στους αγώνες της Κ20 και της Κ17.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “η Super League με έγγραφο που κοινοποίησε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει αποδεκτό το αίτημα που κατέθεσε επίσημα η ομάδα μας για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-17 Άγγελου Τσιπούρα, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα με την Α.Ε.Κ. θα κατατεθούν λουλούδια και στεφάνια στο μνημείο που βρίσκεται στη Θύρα 3.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ με την Α.Ε.Κ. (αύριο, Σάββατο, στα Λαγυνά στις 11:00), καθώς και σε αυτό της ομάδας Κ-17 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή στη Ν. Ραιδεστό, στις 14:00), ενώ οι ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων μας στους αγώνες τους θα φοράνε τους μαύρα περιβραχιόνια”.

 

To Top